Reacties

Plaats uw reactie

Laat hieronder uw reactie achter door het formulier in te vullen en te verzenden. Onder het formulier vindt u reacties van anderen.

 

Naam
E-mail
Beoordeling
Bericht

 

Reacties van anderen

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag een hele leerzame en bovendien gezellige clinic gehad. De twee uur vlogen voorbij! Aandacht besteed aan de kleding, fiets en veiligheid. Basishouding, remmen, balans, grote en kleine bochten, klimmen en afdalingen, schakelen, hindernissen enz! Alles werd op een rustige, duidelijke en positieve manier uitgelegd. Er was voldoende individuele aandacht en er werd constant voor een veilige situatie gezorgd. Onwijs veel geleerd en zeker voor herhaling vatbaar! Aanrader dus...

★★★★★
5 5 1
Afgelopen dinsdag een hele leuke en leerzame clinic gehad met een goede en duidelijke uitleg. De clinic was volledig aangepast aan mijn wensen als beginnende mountainbiker. Heel veel geleerd en ik zit nu met veel meer vertrouwen op mijn fiets!

★★★★☆
4 5 1
In 2015 een clinic gevolgd. Ik heb, als startende mountainbiker, de clinic ervaren als een echte aanrader! Je leert er enorm veel van en ik heb mijn fietsvaardigheden vergroot. Ik fiets nu vol vertrouwen.